965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Logo de la Excma. Diputación Provincial de Alicante

Dins la “Convocatòria de subvencions destinades a Ajuntaments de Municipis amb població inferior a 20.000 habitants i Entitats d’Ámbit Territorial Inferior al Municipi de la Província d’Alacant, per a l’elaboració de Plans Municipals d’Accessibilitat Universal”, la Excma. Diputació Provincial d’Alacant ha resolt cobrir els costos del projecte al 100%.

Últimament, els diferents governs treballen per aconseguir entorns plenament accessibles de tal manera que qualsevol persona amb discapacitat no veja interrompuda la seua vida diaria i la realització de les seues activitats quotidianes.

Els objectius principals d’aquest pla són:

Garantir el dret de totes les persones a accedir al seu lloc de treball, a poder gaudir de l’oci i el turisme, facilitar les gestions de la població en llocs públics amb el que aconseguirem augmentar la reputació del nostre poble i les condicions d’accessibilitat de tots.

Incrementar la qualitat de vida, el confort i la seguretat de les persones amb mobilitat reduïda i els seus acompanyants i familiars.

Establir un programa estructurat en el temps, abordant en primer lloc les actuacions amb més impacte i racionalitzant els recursos dels que disposem.

Subvenció concedida: 3.509,00 euros

Objecte: Redacció del I Pla d’Accessibilitat Universal de Beneixama