965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Figatells

Ingredients:

  • 300 g de fetge de porc.
  • 300 g de magre de porc.
  • 150 grams de ronyons de porc.
  • Randa (capa fina com un vel que recobreix l’interior de l’estómac
  • del porc).
  • Pebre negre.
  • Nou moscada.
  • Pinyons.
  • Oli d’oliva.
  • sal

Preparació

  • Triturem el fetge, el magre i els ronyons fins a obtenir una massa igualada de carn. Afegim les espècies i els pinyons, i pastem la barreja fins homogeneïtzar-la. La dividim en petites porcions d’uns 80 grams, i les recobrim amb randa, donant-los una forma oval aixafada, fins a formar els figatells.
  • La preparació ideal, és sobre una graella amb unes gotes d’oli, fins rostir-los a punt.
  • Es poden acompanyar, com qualsevol embotit a la graella, amb patates fregides, o faves tendres, o qualsevol verdura de temporada fregida o rostida.
Página Oficial del Ayuntamiento de Beneixama
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.