Figatells
Ingredients:
- 300 g de fetge de porc.
- 300 g de magre de porc.
- 150 grams de ronyons de porc.
- Randa (capa fina com un vel que recobreix l’interior de l’estómac
- del porc).
- Pebre negre.
- Nou moscada.
- Pinyons.
- Oli d’oliva.
- sal
Preparació
- Triturem el fetge, el magre i els ronyons fins a obtenir una massa igualada de carn. Afegim les espècies i els pinyons, i pastem la barreja fins homogeneïtzar-la. La dividim en petites porcions d’uns 80 grams, i les recobrim amb randa, donant-los una forma oval aixafada, fins a formar els figatells.
- La preparació ideal, és sobre una graella amb unes gotes d’oli, fins rostir-los a punt.
- Es poden acompanyar, com qualsevol embotit a la graella, amb patates fregides, o faves tendres, o qualsevol verdura de temporada fregida o rostida.