965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

El M.I. Ajuntament de Beneixama ha sigut beneficiari de 267.280 euros per part de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant, mitjançant resolució publicada en el  B.O.P.A Nº241 de 19 de desembre del 2023,  d’una subvenció, en referència a l’aprovació del segon període de la Convocatòria de Subvencions d’Infraestructures i Assistència a Municipis : Plan +CERCA 2023, de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant a favor dels municipis de la província, per a Línies d’actuació d’Inversions de l’Àrea de Cooperació.

La finalitat d’aquesta convocatòria és l’assistència i cooperació econòmica i tècnica als municipis de la província d’Alacant, especialment als quals es troben en risc de despoblació i als de menor capacitat econòmica i de gestió, així com assegurar la prestació integral i adequada en la totalitat del territori provincial dels serveis de competència municipal.

L’ajuda anirà destinarà per a la “Millores d’urbanització i pavimentació de la Plaça de La Torre, Carrer Maestro Antonio Porto, Carrer Doctor Juan Bautista Pastor i altres del nucli urbà”.

 

 

 

 

 

Enllaç Resolució

Tot això gràcies a la col·laboració de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.