965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es

BeneiXarXa

L’objectiu de la BeneiXarXa és el foment de la participació ciutadana, la transparència i l’accés a l’informació pública d’una manera ràpida i senzilla, fomentant l’interactuació entre el ciutadà i l’Administració Pública per mitjà de l’ús de les noves tecnologies.

Agenda 21

Notícies rellevants del municipi que has de conéixer. Informa’t de subvencions, temes d’igualtat, medi ambient, eficiència energética… i molt més.

Votacions

Sistema de votació online per a participar activament en les decisions importants. Ajuda a millorar el municipi de Beneixama i la vida dels ciutadans participant en les votacions i enquestes que es promouen. No ho dubtes ni un segon, la teua opinió és molt important per nosaltres.

Associacions

El canal per a impulsar el teixit associatiu de la població de Beneixama. El nexe d’unió entre els ciutadans i totes les associacions del nostre poble. Associa’t ja!

Novetats i Esdeveniments de la BeneiXarXa.

Unix-te i participa amb nosaltres!

AD LIBITUM

  La Música no té Edat! Descobrix el Músic que portes dins. Sempre has somiat amb aprendre a tocar un instrument o millorar les teues habilitats musicals? Ara és el moment perfecte! A l'Escola de Música de Beneixama i el Camp de Mirra de la SM la Pau t'ho posem...

read more

Latest Past Events