965 82 21 01 - Carrer Cardenal Payà, 41, 03460 Beneixama info@beneixama.es
Compartir en RRSS

Casa del Riu

Direcció: 

P. Estación, 22 03460 Beneixama (Alicante)

 

Teléfon:

Més informació:

Vine a la nostra casa rural a conèixer la “Toscana valenciana“.

Si vols sorprendre a la teva parella amb un cap de setmana inoblidable o desitges premiar, desconnectar i carregar piles amb els refilets dels ocells, no li donis més voltes, a Casa del Riu tindràs això i molt més.

Casa del Riu és una masia bicentenària, habilitada el 2007 com a casa de turisme d’interior compartida. L’hem restaurat amb el major respecte i il·lusió perquè la puguis compartir amb nosaltres. Es troba a 1,2 km. de Beneixama, al Camí dels Molins. La denominació de Casa del Riu obeeix al fet que es troba al costat del llit del Vinalopó.

L’hem condicionat perquè gaudeixis amb la teva parella d’uns dies de relax en un paratge que desperta els teus sentits i on puguis mantenir una tranquil·la tertúlia a l’aire lliure oa la llar. Per poder preservar la pau i tranquil·litat de Casa del Riu, normalment, no s’accepten reserves per a nens menors de 14 anys.

Disposem de només 4 habitacions amb capacitat per a 8 persones, situades en planta baixa i a les que s’accedeix des dels dos patis de la casa; totes compten amb amplis banys. El menjador i dos salons completen les instal·lacions interiors. A l’exterior es pot gaudir de jardí amb piscina de 10 × 4 m., Barbacoa, lavabo, amplíssim pineda amb taules i hamaques i bancal, ocupant tot més de 18.000 m2 de superfície.

Calefacció central instal·lada en totes les dependències i aigua tractada amb descalcificador i osmosi inversa.

El nostre objectiu és proporcionar-vos un tracte acurat, amable i respectuós, que faci de vosaltres els nostres millors publicistes. Per això comptem amb un magnífic entorn i una atenció culinària que de ben segur no us defraudaran.

Prepara’t a assaborir els plats d’un magnífic sopar casolà (incloses begudes i cafè o infusió) en el nostre preciós menjador o si el temps es presta a l’aire lliure, on prefereixis: al jardí prop de la piscina o al pati, amb el murmuri l’aigua de la font de fons. A gaudir d’un cel estrellat dels que ja no es veuen en les ciutats i a gaudir d’un relaxat descans en qualsevol de les nostres 4 habitacions.

Per reposar forces, comença el dia degustant el nostre esmorzar especial amb melmelades, pans de pessic i dolços que s’elaboren a casa, suc natural, etc. Un passeig pels voltants, et reconciliarà amb la natura.

Ubicació en el mapa

Casa del riu